We kunnen het gehele slooptraject voor u uitvoeren

Voor sloopwerk van A tot Z bent u bij Ark en Reau aan het juiste adres. We kunnen het gehele slooptraject voor u uitvoeren. Van het maken van een plan van aanpak tot het verwijderen van het sloopafval. En we gaan verder dan dat, want als er iets nieuws op de sloopplek gebouwd moet worden, kunnen wij het initiële grondverzet voor de nieuwbouw verrichten.

Bovendien zijn we gecertificeerd voor de correcte uitvoering van asbestsanering. Dus mocht er tijdens het sloopwerk asbest worden ontdekt of als er bekend is dat er asbest in het sloopobject verwerkt is, kunnen wij het snel en efficiënt verwijderen.

Het volledige sloopwerk traject

We maken eerst een plan van aanpak. Vervolgens vragen we de benodigde vergunningen aan, zoals de sloopvergunning en eventueel een kapvergunning. Als alle formaliteiten in orde zijn, begint het daadwerkelijke sloopwerk. Uiteraard zorgen we voor een verantwoorde afvoer en scheiding van al het sloopafval.

Veiligheid en tevreden klanten

Bij al onze sloopwerkzaamheden wordt er een maximum aan maatregelen genomen om de veiligheid en de gezondheid van uitvoerenden en omwonenden te garanderen. We streven naar optimale veiligheid en tevreden klanten. Daarvan hebben we er gelukkig al vele: woningstichtingen, gemeenten, bouwbedrijven, scholen en natuurlijk particulieren. Vooral in Friesland, maar we verrichten sloopwerk in heel Nederland.

Wilt u meer weten over sloopwerk en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een afspraak of meer informatie.

Meer specialisaties

Sloopwerk

Wij werken met hoogwaardig materiaal en zeer deskundig en uitgerust personeel.

Lees meer

Grondverzet

Of het nu gaat om het aanleggen van een tuin, rioleringswerk of werk in de wegenbouw.

Lees meer