Asbestsanering of asbestverwijdering

Bij Ark en Reau bent u verzekerd van asbestsanering (of asbestverwijdering) op een hoog technisch niveau en met het gewenste resultaat: een Asbestvrij Verklaring. Na de asbestsanering ontvangt u de verklaring, die wordt afgegeven na controle door een SCA-540 gecertificeerd laboratorium. Dit document garandeert dat uw gebouw volledig asbestvrij is en geen gezondheidsrisico’s oplevert.

Asbestverwijdering door deskundig personeel

Deskundig, veilig en schoon werken staat bij ons op nummer één. En dat blijkt wel uit het feit dat Ark en Reau als eerste bedrijf in Noord Nederland volledig gecertificeerd was volgens het’KOMO-procescertificaat voor het verwijderen van asbest: BRL 5050’. Inmiddels is dit certificaat omgezet naar de SCA-530 norm.

De asbestsanering van uw pand voeren we uit met speciaal opgeleid en gediplomeerd personeel. Deze zogenaamde ‘Deskundige Asbest Verwijderaars’ (DAV’ers) werken onder leiding van een gediplomeerde ‘Deskundig Toezichthouder Asbest’ (DTA’er). De DTA’er is permanent op de werkvloer aanwezig. Al onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en zij staan onder permanente medische controle.

Modern materieel voor optimale asbestsanering

Ark en Reau verricht asbestsanering, vanuit Aldeboarn in Friesland, met hoogwaardig materieel en moderne techniek. We beschikken bijvoorbeeld over een uitgebreid wagenpark uitgerust met alle benodigde apparaten en gereedschappen. In noodgevallen kunnen we dag en nacht zeer snel ter plaatste zijn.

U kunt ook bij ons terecht voor asbestinventarisatie en sloopmeldingen. Neem gerust contact op voor een afspraak of meer informatie.

Verhuur

Wij verhuren materieel voor sloopwerk. Klik op een van de onderwerpen voor meer info en afbeeldingen.

Meer specialisaties

Sloopwerk

Wij werken met hoogwaardig materiaal en zeer deskundig en uitgerust personeel.

Lees meer

Grondverzet

Of het nu gaat om het aanleggen van een tuin, rioleringswerk of werk in de wegenbouw.

Lees meer